Cumpara!

obturatoare pneumatice

Obturatoare pneumatice simple - ESM

Obturatoarele pneumatice EMS sunt produse foarte eficiente destinate obturarii temporare a conductelor de apa, gaz sau combustibil in timpul executarii lucrarilor de mentenanta sau inlocuire. Confectionate din cauciuc SBR+NR, fire din Kevlar si material textil foarte rezistent, pot fi utilizate la obturarea de conducte a caror  temperaturi de lucru sunt cuprinse intre -300  pana la +700 Celsius, deasemenea sunt potrivite pentru obturarea conductelor de ape reziduale si chimice (nivel mediu). Presiunea de testare a acestor obturatoare pneumatice este de 1.3 ori mai mare decat presiunea maxima de lucru. Cea mai mare rata de frictiune in interiorul  conductei se atinge chiar si in cazul unei presiuni de lucru mai scazute datorita striatiilor care sunt dispuse pe intreaga suprafata a obturatorului pneumatic.

Disponibile in dimensiuni cuprinse intre 35 mm si 3000 mm.

Pentru oferta de pret verificati lista de pret din meniul principal sau solicitati oferta departamentului vanzari.obturator pneumatic

Obturatoare pneumatice simple - Vapo

Obturatoarele pneumatice sunt produse destinate obturarii temporare a conductelor de apa, gaz sau combustibili. Confectionate din cauciuc SBR+NR, fire din nailon, Kevlar si material textil foarte rezistent, pot fi utilizate la temperaturi cuprinse intre -300  pana la +700 Celsius. Presiunea de testare este de 1.3 ori mai mare decat presiune maxima de lucru. Datorita striatiilor care sunt dispuse pe intreaga suprafata a obturatorului pneumatic ating cea mai inalta rata de frictiune in interiorul tevii chiar si in cazul presiunilor scazute. 

Soliciati oferta departamentului vanzari.


obturatoare pneumatice rezistente la uleiuri

Obturatoare pneumatice rezistente la uleiuri

Obturatoare pneumatice rezistente la ulei, petrol, combustibili, hidrocarburi sunt concepute special pentru a fi utilizate in industria petrochimica. Comparativ cu obturatoarele pneumatice standard acestea sunt confectionate dintr-un cauciuc tratat special pentru a rezista actiunii substantelor mentionate. Pot fi utilizate in obturarea conductelor de petrol, titei, gaze, combustibili. Disponibile si in variante cu by-pass.