parallax background

Eco Industry Solutions


Societatea noastra activeaza pe piata de profil din anul 2008, iar inca de la inceput am inteles importanta stabilirii unui plan de lunga durata in relatiile cu clientii, furnizarea de servicii complete si mai ales solutii fiabile. Consultantii nostrii va stau la dispozitie pentru alegerea produselor care se potrivesc domeniului Dvs de activitate.

Eco Industry Solutions


Suntem in contact cu furnizori europeni consacrati care pot oferii produse cu standarde foarte ridicate si solutii personalizate pentru rezolvarea oricarei situatii. Produse complexe si complete care vin in intampinarea nevoilor dumneavoastra, chiar si in cazuri deosebite unde este nevoie de personalizarea produsului. Succesul colaborarii cu acesti furnizori ne-au adus in decursul anilor in legatura cu clienti foarte importanti din industria romaneasca, produsele propuse de noi ridicandu-se la nivelul standardelor solicitate de acestia. Oferim servicii post-cumparare si produse cu un grad ridicat de calitate. Va propunem un concept diferit de siguranta, economisire si management, oferindu-va solutii profesionale care pot face diferenta in bussines-ul Dvs.

Obturatoarele pneumatice Vapo sunt importate din Cehia, sunt de o calitate deosebita, raportul calitate pret fiind indeplinit in totalitate. Gama noastra de produse cuprinde peste 50 de modele de obturatoare pneumatice cu dimensiuni si aplicatii diverse incepand de la obturatoare simple pentru conducte de canalizare sau apa, obturatoare rezistente la hidrocarburi, obturatoare mecanice, packere pentru reabilitare interioara a conductelor, obturatoare pentru repararea de conducte.


Consultantii nostrii va stau la dispozitie pentru alegerea produselor care se potrivesc proiectului Dvs.

90%

Solutii propuse si acceptate

Procentajul solutiilor si produselor propuse de consultantii nostri si acceptate de clienti ca fiind solutii perfecte pentru proiectele lor. Produsele propuse de noi au indeplinit cerintele tehnico-financiare-calitative ale clientilor si acestia au reusit sa finalizeze proiectele cu un real succes.